2023-11-02 115 浏览
#蒸魚腩爸媽觀塘好介紹 【💖觀塘工廈好味嘅雞煲🍲🥰】🌟😍巧得鍋🍲💖📍 觀塘成業街15-17號成運工業大廈1樓12-14號舖🔗 https://s.openrice.com/QrbS0M0O800~uCpsKBA💠✴️招牌二人雞鍋餐:招牌雞鍋半隻🐔🍲✴️(BB辣)+魚湯娃娃菜🥬+白飯兩碗🍚🍚招牌雞鍋可以自己揀辣度🌶️我地揀左BB辣🌶️🐔🍲招牌雞鍋份量好足夠😍加入洋蔥🧅蒜頭蔥同埋芫荽等等其他配料,好香噴噴又熱辣辣!🥰🤭😍味道濃郁,越食越入味😝雞件嫩滑啖啖肉,每啖入口都有辣味同香味,好有層次感💖配埋大大碗白飯,好好味😋👍🏻魚湯娃娃菜都好入味又鮮甜😝💠✴️麻辣特飲🤭🌶️🥤✴️(鳳梨蓉🍍、辣椒絲🌶️、檸檬🍋、薄荷葉🌱)估唔到咁夾😊有驚喜🤭清爽但又夾雜左啲微辣,味道好特別,幾鍾意飲❤️💠棉花朱古力🍫🥛朱古力奶香濃,仲有棉花糖鋪喺面,好有兒時回憶嘅感覺🥰👍🏻🍴 餐廳環境舒適👍🏻🤗店員服務態度好好,上菜速度好快😊好味,我見店舖嘅餐單仲有青藤椒沙冰🫑🍧下次會再幫襯試下飲💖💖#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食
#蒸魚腩爸媽觀塘好介紹 【💖觀塘工廈好味嘅雞煲🍲🥰】

🌟😍巧得鍋🍲💖
📍 觀塘成業街15-17號成運工業大廈1樓12-14號舖

💠✴️招牌二人雞鍋餐:招牌雞鍋半隻🐔🍲✴️
(BB辣)+魚湯娃娃菜🥬+白飯兩碗🍚🍚
魚湯娃娃菜都好入味又鮮甜😝

💠✴️麻辣特飲🤭🌶️🥤✴️
(鳳梨蓉🍍、辣椒絲🌶️、檸檬🍋、薄荷葉🌱)

💠棉花朱古力🍫🥛
朱古力奶香濃,仲有棉花糖鋪喺面,好有兒時回憶嘅感覺🥰👍🏻

#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食 #香港