2010-10-12
每月的同事聚會又來啦~ 這次我地決定食放題,之前睇雜誌介紹這間,已經覺得好吸引,所以決定一試。(仲有 coupon 呢~ 有 discourt ,呵呵呵)這間要book 位的,只有兩個時段,一個06:00,另一個08:45,我地當然book 06:00 那個啦~ 因為大家都唔想太夜嘛 ~ 一入坐唔洗諗一定係刺身刺身刺身, (三文魚、甜蝦、螺、白肉豚 .. .. ..咩都有 ),想也不用想全部每款 30 先啦~好新鮮呢~ 好少放題會有這個水準的,其他的食物當然有試啦~ 樣樣都試下嘛~ 壽司一般般啦~ 會食飽人的,唔食太多,串串燒ok ga (牛牛串,蝦串,鯖魚),都不差,炒蜆、蝦、牛柳粒好野味,不過天婦羅就麻麻地,仲有好味的蟹粥,估佢唔到好味囉~ 食完埋單,仲有甜品雪米糍送添~~~ (汔水任飲啊!!!)
食完埋單,仲有甜品雪米糍送添~~~ (汔水任飲啊!!!)