荃灣大鴻輝中心地下大堂嘟左地鐵嘅兩蚊優惠之後直接上十樓呢間餐廳食日本料理放題,去到已經好多人,等左一陣侍應帶我地去坐低的枱度,跟著又介紹我地邊個方向有自助餐枱攞嘢食同埋邊度攞飲品,值得一讚,因為而家喺其他放題餐廳啲侍應已經好少會咁做。呢度仲有就係樓層高,可以望見出面嘅街景同埋天上嘅雲,感覺舒適。講返啲食物,刺身、壽司丶串燒丶羊架丶炒蟹、特色飮品應有盡有,我最喜歡呢個泰式生蝦,我用紫蘇葉包住佢嚟食,味道一流。仲有就係好有創意嘅紫菜帶手吞拿魚茸壽司同埋磯之雪魚生醬油漬壽司,冇壽司飯喺𥚃面,附合食放題唔食咁多澱粉質嘅原則,但又好味道,我食左兩個會合。呢杯超級芒果艦隊濃郁芒果味但又唔會太甜,啱我口味。
荃灣大鴻輝中心地下大堂嘟左地鐵嘅兩蚊優惠之後直接上十樓呢間餐廳食日本料理放題,去到已經好多人,等左一陣侍應帶我地去坐低的枱度,跟著又介紹我地邊個方向有自助餐枱攞嘢食同埋邊度攞飲品,值得一讚,因為而家喺其他放題餐廳啲侍應已經好少會咁做。呢度仲有就係樓層高,可以望見出面嘅街景同埋天上嘅雲,感覺舒適。講返啲食物,刺身壽司丶串燒丶羊架丶炒蟹、特色飮品應有盡有,我最喜歡呢個泰式生蝦,我用紫蘇葉包住佢嚟食,味道一流。
呢杯超級芒果艦隊濃郁芒果味但又唔會太甜,啱我口味。