2008-08-14 3 浏览
同 2 號o黎朗豪坊由頂行落去,食咩好呢??? 路過呢間,就入去試 la~~~ 我o地唔太餓,但又想食甜品 wor,所以只叫個飯,一個小食,一個甜品,一碗糖水~~~ hee "炸魚餅": 唔錯,但好大香茅味,唔係個個都岩 ga。由於本人好鍾意泰式辣醬... 所以我係咁點... wahaha... 加埋仲好味~~~ "芒果雞肉炒飯": 都幾好味,不過就普通o左 d,我都係鍾意食平時樓下食 gei 菠蘿炒飯、椰青焗飯多 d。"綠荳蓉糯米糍": wah~~~ 出乎意料之外地好食,好好味 ar~~~ 呢個係熱點o黎 gei,糯米糍入面有 d 綠荳蓉,再加上砂糖,真係好好味 ar~~~ "椰汁黑糯米": 甜品係今日 gei 主菜,雖然係普通 d,但係我呢個甜精就係覺得好好食... wahaha~~~令人回味 gei "綠荳蓉糯米糍",大家記住去到要試下 la~~~

"炸魚餅"
"芒果雞肉炒飯"
"綠荳蓉糯米糍"
"椰汁黑糯米"
"綠荳蓉糯米糍"
"椰汁黑糯米"