2009-02-11
星期六12點幾黎到都差唔多full house, 好彩都仲有位比我地~o向set lunch 同weekend brunch 之間掙扎左一陣, 最後都係食返lunch啦, 因為有甜品ma~我地叫左1.魚2.羊, 沙律同湯各一, 咖啡甜品各一湯係salmon chowder, 我唔好, 所以麻麻地, d salmon有少少醒...沙律幾fresh, 都好大碟下, 配埋佢地自製既香草包同埋醋o黎食, 好味呀!主菜等o左好耐先有, 魚好似係龍脷, ok啦~反而好鐘意d配菜, 有南瓜, 西蘭花, 椰菜花, 豆, 薯蓉, 紅椒, 好味呀!!而羊好大舊, 不過好似調味唔夠有d淡口, 但加o左pepper 同mustard都幾好味既~唔油~ good!食哂2樣已經好飽, 本來想2個甜品, 最後驚食唔哂而叫o左一個咖啡點個最好味係個甜品apple crumble呢!!真係好好味, 個底好熱好crunchy, 上面有一球雪糕, 入面有d蘋果切片, 一路溶一路食, 真係好味呀! 咖啡細細杯, 冇乜特別~每個set $88再加一, 唔錯, 有機會要試佢個brunch, 我見人地食都好豐富呢~
我地叫左1.魚2.羊, 沙律同湯各一, 咖啡甜品各一