2009-09-19 307 浏览
今日系我仔仔生日谂住同佢庆祝,听人讲九龙酒店buffet 多野食同7岁以下小朋友免费,所以就离试下,都ok 㖞,我系网上订位重送左两杯drink ,有汽水同鲜橙汁任选,再加上每人一杯餐饮我地三个人就有四杯drink 啦~讲番食物先,一座底每人送一只芝士龙虾,不过就好细只,算啦送既.冷盘~生蚝,青口,虾,螺,不过就无蟹脚,生蚝鲜甜,其他都ok沙律~都系平时个D款,我本人就无试,买相 ok刺身~都有四五款有,三文鱼都ok寿司~款式都几多,全部都系熟既岩洒小朋友热盘~款式及味道ok,有炸天妇罗,海鲜档重有个焗蟹盖呢个你要问佢攞,因为无摆出离系海鲜档旁有个牌写住,重有加哩档,有簿饼面档~都系以海鲜为主甜品~个人应为都几多款,有忙果西米露,忙果布旬,姜汁旦白当然重有朱古力喷泉,有H字头既雪糕,不过就无我至爱朱古力味其他都有豆付花蓝梅芝士饼等等......重有好多不过我太饱无食啦,最后重有个自制红豆冰同珍多冰...........几特别整体以呢个价钱我会再试,同D服务几好,收碟快,值得一赞~

沙律~都系平时个D款,我本人就无试,买相 ok
刺身~都有四五款有,三文鱼都ok

寿司~款式都几多,全部都系熟既岩洒小朋友

热盘~款式及味道ok
,有炸天妇罗
,海鲜档
重有个焗蟹盖
呢个你要问佢攞,因为无摆出离
系海鲜档旁有个牌写住,重有加哩档,有簿饼

面档~都系以海鲜为主
甜品~个人应为都几多款,有忙果西米露,忙果布旬,姜汁旦白
当然重有朱古力喷泉,有H字头既雪糕,不过就无我至爱朱古力味

其他都有豆付花
整体以呢个价钱我会再试
,同D服务几好,收碟快,值得一赞~
即开生蚝
2009-09-16