2018-06-25 248 浏览
<日悅 再食佢既分店 放題都好正 >呢間日悅 較早前食過 佢尖東總店 覺得地方闊落食物好正 ,.😆今日黎到 佢既新分店 試下 首先食2.5 hours都唔錯 價錢合理 正常時間228 蚊一位 (唔同日子唔同時間唔同價錢 仲有lunch) 除左有喺menu上面點既食物外 出面仲有水吧 有生蠔 青口 螺 豆腐各種生果等等 應有盡有 😆 飲品都係出去拎🍺有唔同既茶汽水 可樂 啤酒 都幾正 budweiser生啤仲有得任飲 仲有清梅酒🍸🍷🍺 好正 估唔到梅清酒質素幾好 溝埋一齊加兩粒冰十分唔錯食物方面 生同熟係分兩疊紙 都幾多野選 刺身方面 有三文魚🐟 吞拿魚係靚少少 接近赤身級 有驚喜 仲有爽口既赤貝同馬刀貝 帶子 松葉蟹腳都幾甜 唔錯🦀熟食我覺得佢既燒物燒得幾好 彈牙既牛舌 咸惹味既雞軟骨十分唔錯 🐮 天婦羅 蝦唔錯 入面唔乾夠彈牙 鍾意榴槤既要試下炸榴槤 味道香濃 😆 清酒煮蜆 同牛肉粒都可以點黎試下煮得幾入味🐮除左任拎雀巢雪糕外🍨 每人都會有得點一杯哈根大屎既雪糕 點左咖啡味 都幾香濃 帶d甜甘 ☕而野莓味 🍓 夠酸甜消滯 正😆Score 平均分 <
<日悅 再食佢既分店 放題都好正 >

Score 平均分 <8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#日悅極尚日式放題
旺角彌敦道 593 號創興廣場 4 樓
~~~~~~~~~~~~

2018-06-25