2020-03-03 38 浏览
最近發生好多事 但不忘支持黃色經濟圈💛!!成日行街都見到別天神拉麵 今日終於去左食🥳雖然間鋪唔算特別大 但好似日本本地拉麵feel 好舒服 好warm!! 而且有好多文宣 仲可以寫野痴牆 為大家打氣最特別既點係日本拉麵店 配上自助電子點餐😂而我地兩個人點左一個套餐同單點一碗拉麵都夠食 份量都多..小龍蝦蟹子沙律超好味😍用紫菜包住沙律 好似食緊走飯壽司咁 而且小龍蝦蟹子味好重 足料認證!而餃子新鮮煎好 熱辣辣 皮薄 味道足🤤好岩同拉麵一齊食豚骨湯麵食落唔會好重味精 而且叉燒都好嫩 但肉味比較淡而蝦味增豚骨湯麵味道好濃 啲麵都好幼細☺️加上櫻花蝦 食落會有種鮮蝦味 有啲驚艷Overall個人比較推薦蝦味增豚骨湯麵 但如果可以有人一齊share 可以嗌晒兩款 試晒佢地🤤!
最近發生好多事 但不忘支持黃色經濟圈💛!!

最特別既點係日本拉麵店 配上自助電子點餐😂

而餃子新鮮煎好 熱辣辣 皮薄 味道足🤤好岩同拉麵一齊食