2024-03-22 1130 浏览
一向知道喺旺角豉油街既呢间阿木台湾面好出名,今日特登去食最出名最地道既牛腩牛筋面,一场黎到,梗系要试埋啲小食啦,我仲叫咗个芝士肉松蛋饼,佢蛋饼有四款啦味选择😍我拣咗我最爱既芝士和肉松😆😆我地仲叫咗碟菜,有酱油和肉燥拣,今次就试咗肉燥蕃薯苗先😋😋天气咁热,梗系要饮杯野啦😄😄 好开心仲有半价既加配价😄😄我㨂咗黑糖珍珠鲜奶,朋友拣咗黑糖珍珠奶茶🥰🥰一路食仲见到原来有好多台湾特产卖呀😍😍仲大军台湾水果团购😍😍可惜我刚刚喺人地三月份截单日先知道,唯有等下个月😆😆😆红烧牛腩牛筋面😍😍😍好满足!份量好多! 牛腩牛筋都炆得好淋好入味! 汤底正宗!蕃茄牛肉牛筋面正!蕃茄汤底好浓郁!牛肉牛筋好谂好好味🤓🤓份量仲好多🤓🤓🤓芝士肉松蛋饼好多肉松呀,配上芝士和蛋饼,超级正😆😆岩哂钟意食肉松既我😍😍肉燥蕃薯苗🥰好大碟🥰 亦都碌得好淋😃加埋肉燥好好味😃😃黑糖珍珠鲜奶😍😍😍😍黑糖珍珠奶茶 😍😍😍我见到隔离枱食炸排骨便当🍱,好似好正咁😄😄下次要试下😍😍😍阿木台湾面 (豉油街) (旺角)旺角豉油街60-102号鸿都大厦地下3-4号铺

红烧牛腩牛筋面😍😍😍
好满足!份量好多! 牛腩牛筋都炆得好淋好入味! 汤底正宗!

蕃茄牛肉牛筋面
正!蕃茄汤底好浓郁!牛肉牛筋好谂好好味🤓🤓份量仲好多🤓🤓🤓

芝士肉松蛋饼

肉燥蕃薯苗🥰
好大碟🥰 亦都碌得好淋😃加埋肉燥好好味😃😃

黑糖珍珠鲜奶😍😍😍😍

黑糖珍珠奶茶 😍😍😍

我见到隔离枱食炸排骨便当🍱,好似好正咁😄😄下次要试下😍😍😍

阿木台湾面 (豉油街) (旺角)
旺角豉油街60-102号鸿都大厦地下3-4号铺
2024-03-22