2010-12-14
今日行街見到有間新開張概放題餐廳。俾個招牌吸引到! 見到有人派傳單。同埋大大個招牌。送咖喱蟹或海膽。本身就中意食壽司同泰式概我緊係唔會錯過喇~ 入到去環境好靚。服務員都好有禮貌概同我D打招呼。可能係時間早概關係俾佐我地一張近窗口概卡位. 唔洗講野,緊係叫一個咖喱蟹啦,跟住叫佐D天婦羅同D火炙壽司。出餐速度夠快,服務都幾有效率! 免費送一杯特飲!咖喱蟹好夠味最正!下次一定要再叫,軟殼蟹天婦羅同蝦天婦羅好正!串燒沙爹味道恰到好易入口,咕嚕肉非常開胃。鰻魚炒飯都好好味,壽司都幾新鮮!跟住叫佐個冬蔭功火鍋都OK。食到差唔多喇甜品方面,南瓜蛋同桂花糕都幾香甜,仲有雪糕糯米糍。真係好滿足!一次過滿足3個願望。仲有好多野未嘗試,飽過頭留返下次先! 其它野都OK概.總體好滿意喇,下次一定叫多幾個朋友來一起食!