2K
朋友🧒🏽喺觀塘返工,熟悉呢區,佢帶咗我嚟呢間喺樓上嘅餐廳🍽️開餐,朋友🧒🏽話呢度嘅嘢食好抵食又幾好味🤩有多款「My Boat 套餐」,咁我哋揀咗 $93「美國🇺🇸黑豚豬扒🐷🥩配鮮茄露筍意粉」同埋 $148「香煎厚切肉眼扒🥩配秘製牛肝菌汁意粉」,「套餐」包「是日餐湯或沙律及甜品一客」,仲有飲品😋叫咗「粟米忌廉湯」同埋「薯仔🥔沙律🥗」各一,「粟米忌廉湯」夠 creamy,「薯仔🥔沙律🥗」做得夠滑,兩個都簡單好食😋「套餐」加 $10「瑞士雞翼兩隻」:超級熱辣辣、甜甜哋、雞肉嫩滑🤩「香煎厚切肉眼扒🥩」:肉眼扒🥩真係勁大塊好厚切,要咗7成熟,切開裏邊中間仲係粉紅色,肉質幾軟熟,好牛味😋,咁大塊真係好抵食🤩;旁邊仲有沙律菜🥗 同埋意大利麵🇮🇹,飽到呢🤣「美國🇺🇸黑豚豬扒🐷🥩」:都係大大塊、好豬味,仲煎得幾香😋;又係有好多意大利麵🇮🇹同埋沙律菜🥗,仲有蘆筍🤩飲品要咗「巨峰提子梳打(+$8)」同埋「熱檸水🍋」甜品係「黑加倫子啫喱」/「牛奶凍」,各叫咗一個,唔係好甜,簡單好味😋呢度價錢唔貴份量勁大,見到有好多後生仔女嚟呢度食飯👍

飲品要咗「巨峰提子梳打(+$8)」同埋「熱檸水🍋」

呢度價錢唔貴份量勁大,見到有好多後生仔女嚟呢度食飯👍