2009-08-07 26 浏览
好自助~去到要自己mark低幾多位同點稱呼~然後就響門口等~其實都幾快就入得~menu好厚好靚好colourful~要左3款野食, 牛肉漢堡pizza, 漢堡牛肉幾厚身, 唔似一般的漢堡扒, 芝士好多, 拉得長的芝士, 絕對唔係hea的貨色, 批身亦好香, 有9吋大, 每人都share到3大件, 批身唔會好硬...$30尼哥狄索比亞墨魚汁意粉, 意粉份量ok, 但冇咩料, 落左蒜蓉炒的, 因為好少地方食到墨汁意粉, 只售$26, 所以覺得都幾抵食, 如果可以落番些少海鮮粒就會豐富d了~米蘭風味肉醬多利亞焗飯, 呢個係menu度的人氣之選, 果然名不虛傳, 實在非常美味, 蓋在飯面有肉醬同白汁, 中間係肉醬, 四圍係白汁, 醬汁十分足夠, 唔會飯多過醬汁, 明顯食到焗的香味, 不過整體來說飯的份量少了一些...如果可以食飽d會好d~$22(極力推薦這個)~兩個人食, 除開先至每人三十九元, 實在十分超值, 不過唔好預備會有d咩service, 因為都如前文所講, 好自助, 要自己添水, 自己搵芝士粉, 不過問下員工, 佢地都會禮貌地回答問題的.如果加13蚊可以無限暢飲, 不過提供的都係奶
好自助~去到要自己mark低幾多位同點稱呼~
然後就響門口等~其實都幾快就入得~
menu好厚好靚好colourful~
要左3款野食,

如果加13蚊可以無限暢飲, 不過提供的都係奶茶咖啡汽水etc呢d, 所以可以出去再暢飲, 唔駛特登用13蚊響鋪內暢飲。
不過位置就比較偏僻, 距離地鐵站要行遠dd先會去到, 不過實在超值~~
會再回去的~
2009-08-06