2019-05-23 243 浏览
古早味其實都食過 tst同 cwb分店 覺得係十分唔錯既台灣野 小食 麵飯 甜品飲品都有質素👍🏻 今日經過黃埔就試埋佢既分店 每間古早味裝修都唔同 黃埔店 以棕色為主 圓木枱 木櫈 或者有 sofa 卡位 有 d 古式古香既感覺 感覺都舒服既 😃 🍴四季豆炒肥腸 78 蚊🐷🔥炒得好夠鑊氣既肥腸 , 肥腸粗身軟熟 中間既肥膏好林好入味 四季豆夠鑊氣🔥🌿豆夠爽口 連埋薑 葱花 紅椒 蒜等等炒成 好惹味 👍🏻 🍴紅豆燒餅 28 蚊🔥紅豆燒餅有 d似上海既豆沙鍋餅 出面既皮夠脆 切成長形 入面既紅豆餡好香甜 味道夠濃 唔錯既甜品👍🏻🍴珍珠奶茶22 蚊🥛☕珍珠奶茶入面既珍珠好彈牙煙靭 都似台灣既珍珠 奶茶 唔係好甜 茶味夠 若果奶味多 d更好 👍🏻 🍴台式涼麵 椒麻醬 🐗55 蚊❄🍜凍食既冷麵 有芽菜 青瓜 蘿蔔絲🥒🥕 加上爽口既涼麵 同煙靭彈牙既牛展絲🐮 加上另上既椒麻醬撈埋成為撈麵。椒麻醬 辣味香 帶 d麻醬甜味 . 同爽口既麵身好 match十分唔錯 👍🏻#椒麻醬 #冷麵 #涼麵 #珍珠奶茶 #紅豆燒餅 #豬大腸 Score 平均分 <7.2/10>Taste 味道:👍

位 有 d 古式古香既感覺 感覺都舒服既 😃

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#古早味澎湖台灣
紅磡黃埔新村民泰街9 號地下b1 號鋪
~~~~~~~~~~~~
2019-05-23