2022-06-15
「Mobin 」 <旺角>新派fusion墨西哥菜🇲🇽其實佢都係Cafe嘅一類只係成日食意粉嗰啲有啲悶😌於是就作出一個新嘗試👍點知好有驚喜🔹15香料燉牛肉炒飯配煎蛋(🌶🌶)$115有七種唔同嘅辣度酸甜度比你自己揀(好貼心)因為我哋都唔食得辣就叫咗小辣偏甜🙈點知都係辣到high 如果唔食得辣嘅你就要注意⚠️雖然係咁 但因為佢好好味 就算連埋好多奇怪豆平時唔食嘅我 都成碟清空👍🔹 烤乾酪玉米片配三色醬 $95粟米片配莎莎醬牛油果醬 好似係墨西哥必點嘢食?果然冇令人失望 其實我覺得佢個脆片係自製 因為冇趁熱食 好快就淋左 應該唔係薯片一開就俾你食嗰啲🔹 「台x墨】芝士粟米肉鬆餡餅 $88/half $158/ full呢個嘅配搭都比較普遍 中規中矩 但因為好想食所以都係叫咗👍😂#mobin📍 旺角洗衣街37號1樓#旺角#旺角美食#hongkong #hkfoodie #hkig #hkfood #foodstagram #instagood #hkrestaurant #yuenlong #foodblogger #cafe #hkfoodblogger #相機食先 #墨西哥菜
🔹15香料燉牛肉炒飯配煎蛋(🌶🌶)$115
🔹 烤乾酪玉米片配三色醬 $95