2020-01-12
今日約左朋友黎 Moko 食晚飯,未夠時間自己周圍行下!一行就出事喇 🤣行入地下果層入面諗住食杯雪糕等下朋友,突然見到甜藝館,見到佢地開始賣禮盒,好精緻好靚!聽日反正有人上黎屋企,買番去一齊食!岩食就開黎新年送黎!低糖之物,好吸引 🤣 買左一盒「心花怒放」同一樽 「迷你蝴蝶酥」,走人 😎第二日同朋友開黎食,包「心花怒放」入面有一款蝴蝶酥😝,兩邊有朱古力,一邊係白朱古力一邊黑朱古力,又唔係好甜喎!上面脆脆好似係士多啤同好似爆炸糖咁既野!因為入口有咋咋聲 🤣🤣 我估係 😏 但黑朱古力勁香呀!成個都係就正喇 👍🏻👍🏻 另外果個係玫瑰酥,呢個好脆口!好靚呀呢個,佢又唔係酥皮,好薄脆餅咁 👍🏻 最好就係唔甜 😎另外呢樽蝴蝶酥,都好鬆化,牛油味足,面既糖又唔會好甜 👍🏻 我已經要去買多幾盒黎送禮 😎
買左一盒「心花怒放」同一樽 「迷你蝴蝶酥」,走人 😎