2018-07-28
媽咪生日同佢去食飯慶祝,中菜就最啱佢胃口~ 今次去咗利舞臺利寶閣試吓,20周年嘅關係,餐廳推出左好多優惠同埋特價菜😍 谷飼豚肉叉燒蛋飯同埋佛跳牆都只係$188!好抵食呀😍 谷飼豚肉叉燒蛋飯叉燒肉質非常淋嫩,好入味,味道好好😋 配埋蛋、菜、飯、醬油,簡直係完美配搭~個個都話好味!👍🏻原盅佛跳牆 非常足料😍 有鮑魚、海參、魚翅、花膠、螺頭等等,材料名貴,味道非常好👍🏻 老人家食到舔舔脷😋 大贊好味👍🏻 $188兩款菜式真係非常抵食!蠔皇原隻非鮑魚 $20不過最抵都要數鮑魚😍😍😍 $20一隻!每人只限叫一隻!真係超級、超級、超級抵食呀!👍🏻👍🏻👍🏻 質量好好,煮得好入味,必食!👍🏻😋乳鴿 $28另一超級抵推介係乳鴿,只係$28,我哋都叫咗兩隻,味道好好,價錢超級抵👍🏻蒜香和牛粒$98份量不算多,牛肉粒肉質嫩滑,味道好,幾入味~ 銀紙銅盤雞半隻 $118幾特別,上菜時店員幫我地拌勻雞肉同配料,個人覺得味道有點鹹,但也算不錯~瑤柱生滾雜菜煲 $68雜菜煲嘅湯底類似魚湯,係奶白色嘅,非常鮮甜好味,雜菜新鮮,不錯~帶子賽螃蟹 $95賽螃蟹整得好滑,好好味,帶子份量好多,非常足料,抵讚👍🏻八味豆腐 $
谷飼豚肉叉燒蛋飯
原盅佛跳牆
蠔皇原隻非鮑魚 $20
乳鴿 $28
蒜香和牛粒$98
份量不算多,牛肉粒肉質嫩滑,味道好,幾入味~
銀紙銅盤雞半隻 $118
瑤柱生滾雜菜煲 $68
帶子賽螃蟹 $95
賽螃蟹整得好滑,好好味,帶子份量好多,非常足料,抵讚👍🏻
八味豆腐 $58
炸得香脆可口,味道好👍🏻
甜品
紅豆沙好好味,食到好飽都要食埋😋
值得一讚係,店員服務態度非常好👍🏻 全程都充滿笑容,亦都細心服務,令晚餐食得更加開心👍🏻