2023-05-01 105 浏览
呢排見到好多人介紹呢間餐廳,仲要係無限時吃到飽套餐😍,7點前離座仲有8折優惠,所以一於試吓佢啦!湯底有成15款,非常多元化,見佢標榜係養生鍋,而我哋食完之後又真係冇口乾👍🏻湯料亦好足料~我哋揀咗台灣麻辣牛肉涮涮鍋,湯底配料有油揚豆腐、粟米、洋蔥、黑木耳、大大舊牛肉等等,牛肉煲完勁淋勁入味,我有食埋勁好味😋~$308套餐包括美國Prime Grade 牛肩胛肉及西班牙無激素豬肉片,肉味香濃👍🏻揀價錢高啲肉質會再上盛啲,例如會有Prime Grade 極上牛頸脊及霜降牛小排等等火鍋配料都有唔同種類,海鮮、自家製餃子類、肉類、蔬菜類等等,質素唔錯,材料同湯底都幾有誠意,折後2百幾好抵食👍🏻值得一試~無添加有骨魚皮好味,平時自己買嚟打邊爐都唔平😂而家可以任叫~一啲特別啲嘅食材,黑松露芝士豬肉餃、三星蔥熔岩貢丸、芫荽燒賣等等都幾有特色,味道好對版唔錯👍🏻飲品有特色台式飲品,例如有黑糖冬瓜茶、香芋雪香、Latte雪香等等,全部都好飲!最後每人可以揀一款雪糕,有Dryer’s, Movenpick, Haagen Dazs, 味道可以自己揀😍😍

台灣麻辣牛肉涮涮鍋
台灣麻辣牛肉涮涮鍋