2019-01-24 199 浏览
我同朋友都好鐘意食台式既蛋餅,黎左呢間吃什麼幾次,當朋友問今次吃咩,就會即刻諗起吃什麼 what to eat😋😋我地都好鐘意蛋的產品,所以好想試多d 蛋餅,今次就揀左芝士蛋餅🧀同埋肉鬆蛋餅🐷,單憑外形係分唔到兩款既,要夾開先知係咩黎🧐🧐芝士蛋餅唔算太多芝士,岩岩好,唔會太漏,又拉到dd 芝👍🏻 個肉鬆蛋餅好足料,d 肉鬆好多,又鬆化好味,同蛋餅幾夾食左兩個蛋餅我地兩個就食唔到每人一個主食,就share 左一個鹽酥雞飯,佢呢到既配料好足,飯面有少量肉燥,再有好多粒雞,有兩片墨魚腸,又有青瓜同微辣既粉絲(佢d 配菜應該會轉,上次食係油麥菜,份量都唔少架)食完兩個蛋餅加一個飯好滿足,下次會再黎,但佢位置唔多,要排隊同埋人齊先有得入,大家要留意返