2018-10-20 796 浏览
今次食左一间好特别嘅餐厅 有我好耐冇食既印度菜 仲有其他西餐等等餐厅环境好舒适 装潢好精致 灯光微暗 播住音乐 好有情调 可以好放松咁享受晚餐见到隔离枱食呢个墨西哥脆片 好大份又可以拉到芝士 好吸引 所以我哋梗系都试吓啦味道真系唔错㗎 上面仲有啲酸忌廉酱 酸酸地 又系另一番风味 不过份量真系好大 我哋四个人都食唔晒见到有特色嘅印度Pizza就当然要试下啦。Pizza有两个size我哋原本担心唔够食就叫咗large 14寸但系比想像中大份每人食两大块 好饱Pizza 上面有印度烤鸡 洋葱 蘑菇等等嘅配料 好丰富 而且都有少少芝士 都唔错㗎朋友好想锯扒就叫左 呢个顶级肉眼扒 我地点左medium rare 出到嚟系啱啱好唔会太熟肉眼扒好juicy 好烟韧 点上酱汁汁真系好夹而其他配菜例如薯仔同埋大啡菇都好好味 尤其是大啡菇配上上面嘅菠菜 真系好夹 好鲜味 好juicy最后当然要试吓印度嘅特色小菜Naan我哋就点左butter naan 另外点左咖喱鸡肉butter naan 好香牛油味 热辣辣 而且口感烟韧好正沾上香浓嘅咖喱汁同样唔错而鸡肉都好入味

但系比想像中大份
每人食两大块 好饱