2021-08-21 665 浏览
book左8點,但7點半去到hostess 好好,過左5分鐘有位就俾我地間餐廳其實好細,兩個人一般都要坐bar枱因為係open kitchen 所以睇住廚房整野食,但係佢個通風好有問題,成餐飯都好似吸入緊油煙味咁,仲誇張過去烤肉唔係講笑waitress唔係太attentive, 落單埋單都係個好好嘅bartender幫手叫左ox tongue hummus, chicken kebab同lamb rack 全部都好好味,雖然有個小插曲-ox tongue 上面有條頭髮,好彩未食,waitress都禮貌道歉同換過碟新嘅(open kitchen所以見到佢倒左有問題個碟)味道是好的,但如果通風同服務可以改善就更好lamb rackchicken kebabox tongue hummus
book左8點,但7點半去到
hostess 好好,過左5分鐘有位就俾我地

間餐廳其實好細,兩個人一般都要坐bar枱

味道是好的,但如果通風同服務可以改善就更好

lamb rack

chicken kebab