2024-05-07 127 浏览
Heysonuts土瓜灣北帝街147號地下3號舖九龍城區高質西餐廳😋食物味道係好味,價錢合理唔算貴,性價比都頗高!最欣賞係佢依間店既甜品好有質素👍👍份量,擺盤,味道都好有保證!絕對值得一試既餐廳!同另一半叫咗兩個Main Course,兩份甜品,食得好滿足😋意大利飯超入味,淨係食飯都已經覺得好味自家製青醬帶子意大利飯 帶子大大粒!鮮嫩多汁,配上香氣四溢的青醬,口感豐富。自家製喇沙汁海鮮扁意粉 喇沙汁濃郁,唔會太辣,海鮮好新鮮入味,與扁意粉完美結合,帶來一種口感和味覺的絕妙平衡。每一口都散發著濃郁的海鮮風味開心果茉莉花醬日式梳乎里班㦸 太太份,梳乎里好蓬鬆,鬆軟!班㦸口感綿密,配上獨特的開心果茉莉花醬,帶來豐富的層次感和芬芳的花香。結合了東西方的美味元素,正Chocolate Banana & Chocolate Ice-cream $94 全份配朱古力香蕉及朱古力雪糕這份Chocolate Banana & Chocolate Ice-cream是一道經典的甜點組合。朱古力香蕉帶來了天然的甜美和綿密的口感,與濃郁的朱古力雪糕配搭得好好。朱古力雪糕的口感滑順,食得好滿足😊
Heysonuts
土瓜灣北帝街147號地下3號舖

自家製青醬帶子意大利飯
帶子大大粒!鮮嫩多汁,配上香氣四溢的青醬,口感豐富。

自家製喇沙汁海鮮扁意粉

開心果茉莉花醬日式梳乎里班㦸