2019-03-30 39 浏览
又係時候講下深水埗嘅美食啦因為深水埗真係好多嘢食好食得嚟又抵😉😉而今次試呢間叫蕃茄師兄——————————————我地嗌左犇犇有禮($78),豚豚圓圓($58),滑一滑($48),70度慢煮麻香瑞士汁雞中翼($28)同埋鮮炸魚片頭($24)而且我哋每一個番茄濃湯麵都有加芝士($5)而每一款蕃茄濃湯麵都可以揀要邊種面底,分別有烏冬、上海麵、米線同埋日式拉麵四款揀犇犇有禮係包含左新鮮牛面頰、牛坑腩和崩沙腩嘅蕃茄濃湯麵,肉質好肥美多汁,唔會係鞋烚烚嘅味道,而且牛面頰肉肉質好嫰滑,亦帶有啫喱膠原,好咬口。牛坑腩同崩沙腩亦燜得好軟熟,筋腱又爽口,牛肉味都好濃郁。豚豚圓圓有新鮮豬腩肉同埋新鮮豬頸肉,肉質唔會太肥膩,好彈牙❤️❤️,鍾意食豬嘅人一定要嗌呢個滑一滑就有炒滑蛋同埋新鮮騸牯滑牛,最抵食之選,亦都有唔同口感😋😋配埋鮮甜嘅蕃茄湯亦有另一番滋味必試嘅70度慢煮麻辣瑞士汁雞中翼,連我呢種唔鍾意辣嘅人都覺得好好食,入口首先會食到小小甜味,之後就有微微麻辣嘅味道🌶️咬落去超juicy又超級入味鮮炸魚片頭勁新鮮,食得出係啱啱炸起,佢嗰個熱度同埋軟硬度都好夾,外皮香脆裡面非常彈牙總括而言,下次要試埋其他款式💕💕
又係時候講下深水埗嘅美食啦
因為深水埗真係好多嘢食好食得嚟又抵😉😉
而今次試呢間叫蕃茄師兄
——————————————
而且我哋每一個番茄濃湯麵都有加芝士($5)

總括而言,下次要試埋其他款式💕💕💕