2009-09-27 14 浏览
难得入到粉岭路过门口见到几漂亮~~‧先讲下门面~ 个装修几好~ 卡位好宽倘~D位隔得好开~唔似出面果D铺头因为店好细﹐D人讲住野就成个街市甘~坐得好舒服~可以倾到计~~‧D waitress 好有礼貌~ waiter就差少少~~ 不过整体系OK既~ 两个人叫左﹕ 明太子沙律卷﹕口感好得意~ 配答得几好~寿司饭唔错~ 海胆鱿鱼卷﹕无咩特别~ 火焰帆立贝寿司﹕我以为系生既带子火焰个面~~ 不过turn out 都OK~ 火焰海鳗寿司﹕呢个超级好食~~ 玉子寿司﹕玉子呢家野唔系间间做得好~ 呢间都ok~~其实好过一D 大既连锁寿司店 剑鱼腩寿司﹕几好食~ 无咩根~ 左口鱼边寿司﹕呢个真系要赞﹗ 峰寿司.板前..板长..千两果D系好薄博1-2片仔~但呢个系好厚身~因为呢个鱼边主要系食个口感~如果好食既系会爽口~~所以系呢间食都唔错~~~~~~~ 酱烧黑豚肉石锅饭﹕ 上台既时候热辣辣~味道好香~D猪肉片厚切~ 好入味~ 配饭一流~~~ 七味软壳蟹反卷﹕唔需要点任何野都有味道~~ 个蟹炸得脆~放耐左少少都唔会变林~ (饮品) 绿茶yogurt drink﹐芒果yogurt drink ﹕ok l
难得入到粉岭
路过门口见到几漂亮~~

‧先讲下门面~ 个装修几好~ 卡位好宽倘~
坐得好舒服~可以倾到计~~

两个人叫左﹕
明太子沙律卷﹕口感好得意~ 配答得几好~寿司饭唔错~
海胆鱿鱼卷﹕无咩特别~
火焰海鳗寿司﹕呢个超级好食~~
剑鱼腩寿司﹕几好食~ 无咩根~
左口鱼边寿司﹕呢个真系要赞﹗
(饮品) 绿茶yogurt drink﹐芒果yogurt drink ﹕ok la ~几号好饮既~~~

整体来说~ 装修好漂亮~ 服务好好 (其中有个女侍应好有礼貌﹐我已经填意见卡赞她) ~~~食物系好食 (当然唔系同D贵价野比)~~~

会推荐比朋友
前﹕剑鱼腩 ﹐中﹕左口鱼边﹐后﹕玉子