2018-03-01
呢間放題真係好誇張,次次去到都見到門口大排長龍,好彩我一早book咗位。等食期間,我去咗佢嘅自助區睇吓有咩食話原來個知道佢都好大連飲品都有六七種仲有雪糕、熟食、冷盤、湯、甜品添!!我嘅策略係點完刺身,即嚟睇吓有咩食,因為開場嘅時候係最齊全嘅,之後會好快俾人拎晒,好彩refill速度都快刺身好新鮮,回本位有帶子同少有嘅劍魚腩!!劍魚腩超級肥美最愛點左幾款壽司,鵝肝帶子壽司最推介,上面啲燒汁好好食,唔需要點豉油都夠味豆豉汁炒花甲,好香,花甲火候啱啱好,一啲都唔韌燒牛舌都好推介,因為燒烤店點牛舌都好貴,呢度可以任食,而且質素都唔差,加上黑椒味都好出沖繩黑糖網燒牛仔肉,呢款似乎係大喜屋嘅招牌菜,牛肉大概五成熟好嫩滑,牛味重!食完主食之後,仲有哈根大師雪糕一杯,同埋任食嘅甜品同糖水呢個芋頭西米露 好足料,芋頭夠綿奶凍香濃!放題黎講,呢間質素算幾高! 難怪咁多人黎食
刺身好新鮮,回本位有帶子同少有嘅劍魚腩!!
劍魚腩超級肥美最愛
豆豉汁炒花甲,好香,花甲火候啱啱好,一啲都唔韌
食完主食之後,仲有哈根大師雪糕一杯,同埋任食嘅甜品同糖水
呢個芋頭西米露 好足料,芋頭夠綿
奶凍香濃!
放題黎講,呢間質素算幾高! 難怪咁多人黎食