2021-12-13
上星期同朋友聚會,去咗諾士佛台嘅ʙʟɪɴᴅ ᴘɪɢ🐷 好熱鬧,好有歡樂氣氛呀🥳 我哋𝟺隻餓鬼,一嚟就叫咗𝟹個主菜: 💫ᴍᴀɪɴ💫 🎈楓糖黑啤醬燒豬肋骨、椰菜沙律、粟米、薯條 $𝟸𝟾𝟾 ᴍᴀᴘʟᴇ ɢᴜɪɴɴᴇss ʙᴀʙʏ ʙᴀᴄᴋ ʀɪʙ ✨豬肋骨嘅醬汁甜酸開胃,肉質香嫩,好易咬甩條骨😙 好味又食得方便👍🏻 🎈經典英式炸魚薯條 $𝟷𝟾𝟾 ʙᴇᴇʀ ʙᴀᴛᴛᴇʀᴇᴅ ғɪsʜ & ᴄʜɪᴘs ✨炸魚超級大件,有𝟸大件,表皮勁香脆,魚肉新鮮軟滑,必點主菜呀❣️ 🎈蒜辣欖油大蜆意粉 $𝟷𝟽𝟸 sᴘᴀɢʜᴇᴛᴛɪ ᴠᴏɴɢᴏʟᴇ ✨意粉嘅蜆肉大粒飽滿,食到海水味😋 意粉香辣有咬口,令人食到唔停口🤩 餐廳好多小食都好吸引,店員推介我哋叫小食拼盤,咁就可以一次滿足我們多個願望啦😍 💫sɴᴀᴄᴋs💫 🎈小食分享拼盤 $𝟹𝟷𝟾 sʜᴀʀɪɴɢ sɴᴀᴄᴋ ᴘʟᴀᴛᴛᴇʀ ✨芝士牛堡三文治、脆炸車打芝士條、水牛城辣雞翼、香脆芝士烤薯皮(配番茄醬、牛油果醬、酸忌廉)、豬皮脆片、薯條 ✨三文治好邪惡,滿滿拉絲芝士配香煎牛堡,仲有焗得香脆嘅多士夾住,食到超滿足;脆炸芝士條、雞翼、豬皮等都唔錯,醬料配搭,令食物
我哋𝟺隻餓鬼,一嚟就叫咗𝟹個主菜:
sᴘᴀɢʜᴇᴛᴛɪ ᴠᴏɴɢᴏʟᴇ
💫sɴᴀᴄᴋs💫
🎈小食分享拼盤 $𝟹𝟷𝟾
sʜᴀʀɪɴɢ sɴᴀᴄᴋ ᴘʟᴀᴛᴛᴇʀ
✨三文治好邪惡,滿滿拉絲芝士配香煎牛堡,仲有焗得香脆嘅多士夾住,食到超滿足;脆炸芝士條、雞翼、豬皮等都唔錯,醬料配搭,令食物更滋味💖
🎈酥脆魷魚圈、青檸蛋黃醬 $𝟷𝟹𝟻
ᴄᴀʟᴀᴍᴀʀɪ ғʀɪᴛᴛɪ
✨魷魚圈食落有嚼勁,嫩滑香口,點埋青檸蛋黃醬,酸酸的,更開胃🤤
💫ᴅʀɪɴᴋ💫
🎈ᴄᴀᴛᴄʜ ᴍᴇ ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ (ɢɪɴ配果汁、蛋白)$𝟾𝟾
🎈ᴀᴘᴘʟᴇ ᴘɪᴇ ᴀ ʟᴀ ᴍᴏᴅᴇ 蘋果批奶昔 $𝟾𝟻
🎈ᴄᴏᴋᴇ (嚟咗檸樂)$𝟹𝟻
食飽飲醉,好滿足!辛苦店員不停幫我哋清理餐碟呀💕