2021-09-15
呢間位於諾士佛台嘅餐廳,主打豬肉菜式,亦都有酒吧小食同埋雞尾酒🍹環境同氣氛都唔錯,Staff都好nice,見隔離枱叫小食同埋雞尾酒,嘆住嚟吹水,都幾寫意,不過今次我哋太肚餓所以叫咗幾樣嘢嚟食,醫醫肚😌F̺͆r̺͆a̺͆n̺͆k̺͆’̺͆s̺͆ ̺͆R̺͆e̺͆d̺͆h̺͆o̺͆t̺͆ ̺͆B̺͆u̺͆f̺͆f̺͆a̺͆l̺͆o̺͆ ̺͆W̺͆i̺͆n̺͆g̺͆s̺͆ ̺͆$̺͆1̺͆1̺͆8̺͆水牛城辣雞翼,熱辣辣上枱,雞翼嫩滑多汁,味道唔算太辣,另外碟上仲有藍芝士醬同西芹條C̺͆h̺͆e̺͆e̺͆s̺͆y̺͆ O̺͆m̺͆n̺͆i̺͆p̺͆o̺͆r̺͆k̺͆ ̺͆N̺͆a̺͆c̺͆h̺͆o̺͆s̺͆ ̺͆$̺͆1̺͆4̺͆8̺͆ ̺͆Nachos 排得好靚,脆卜卜,份量多得嚟亦好足料,每一塊都食到純素芝士、蕃茄粒粒同新豬肉,仲可以配埋牛油果醬一齊食,多重口感B̺͆e̺͆e̺͆f̺͆ ̺͆S̺͆h̺͆o̺͆r̺͆t̺͆ ̺͆R̺͆i̺͆b̺͆ ̺͆$̺͆2̺͆4̺͆8̺͆ ̺͆慢煮醬燒牛肋骨易切開,超厚肉,肉質軟腍又入味,推介💯B̺͆a̺͆n̺͆a̺͆n̺͆a̺͆ B̺͆r̺͆e̺͆a̺͆d̺͆ ̺͆P̺͆u̺͆d̺͆d̺͆i̺͆n̺͆g̺͆ ̺͆$̺͆7̺͆8̺͆ ̺͆第一次覺得麵包布甸好好食😋唔會過腍同太甜,同雲呢拿雪糕一齊食就啱晒,真係唔錯👍🏻P̺͆a̺͆s̺͆s̺͆i̺͆o̺͆n̺͆ ̺͆A̺͆p̺͆p̺͆l̺͆e̺͆ ̺͆$̺͆5̺͆8̺͆ ̺͆P̺͆l̺͆u̺͆m̺͆ ̺͆M̺͆a̺͆r̺͆g̺͆h̺͆e̺͆r̺͆i̺͆t̺͆a̺͆ ̺͆$̺͆6̺͆8̺͆兩杯飲品都好fresh,涼浸浸,啱晒而家嘅天氣呀!
慢煮醬燒牛肋骨易切開,超厚肉,肉質軟腍又入味,推介💯
兩杯飲品都好fresh,涼浸浸,啱晒而家嘅天氣呀!