2022-06-24 20 浏览
今次要同大家推介呢間好出色嘅福源川香閣!係我食過數一數二正宗好味嘅川菜🤭估唔到灣仔都有咁出色嘅餐廳😍以下呢幾款我都覺得幾值得推介俾大家試吓!首先係江湖毛血旺,望到佢上枱大家已經會覺得好震撼!因為望到已經感受到佢嘅辣😋好欣賞佢哋嘅辣係秘製調製嘅,因為真係有一種喺其他地方食唔到嘅感覺!而且係會越食越上癮😍嗰種辣係唔會令到你難受到食唔到落去!而係會令到你越食越爽😚跟住就係招牌老團酸菜魚,食唔到咁辣嘅朋友都可以揀食酸菜魚!就算食唔到好辣都會比較容易入口,佢仲有得自選辣度,唔怕食唔到!呢款嘅味道係會鹹鹹地又帶點酸辣😆好開胃~而且魚肉都大大塊又滑👍🏻仲有青椒皮蛋,晶凝通透,而且青椒味道好香辣!最後,農耕尖椒小炒肉香濃好味配白飯一流👍🏻食小炒一定要叫佢!

以下呢幾款我都覺得幾值得推介俾大家試吓!

仲有青椒皮蛋,晶凝通透,而且青椒味道好香辣!