2021-06-27
好少入去東涌 見放假冇嘢做就去行一轉 之前見到介紹呢間幾靚嘅餐廳就一於去試埋~ 去到環境好靚好舒服 好鍾意個bar 好似去咗度假咁😍而且服務態度好好 服務員會主動問使唔使幫我哋影相 😉 不過份量真係超級大 建議同幾位朋友一齊去🤣雜錦海鮮薄餅($168)Pizza係薄底嘅 但係好足料 有超級多芝士 啱晒我呢個芝士迷🤤🤤而且都算多海鮮 蝦都幾爽口架 仲有青口魷魚元貝蜆肉😝~ 不過個底烤得有啲燶 會食到隻碟黑黑地😂Fish and chips ($148)一見到咁大碟又係嚇親我😂嗰兩條魚柳真係超級長!薯條炸得幾香脆😚😚 炸魚外皮好脆 不過略為炸得有少少過火 但好彩入面魚肉仍然嫩滑 記得加啲檸檬汁就冇咁漏😋意式香辣藍青口($168)藍青口size 不大 但係好多隻😋😋真係食唔停口 反而唔係好食到辣味 仲好開胃😂 令我驚喜嘅係 配埋嘅牛油蒜蓉麵包外皮好脆 沾埋啲醬汁食十分可口👍🏼👍🏼Hoegaardan ($70)又係超級大杯 無返咁上下酒量真係唔好亂叫😂 如果係happy hour就仲抵!Exotic Breeze($65)呢杯真係好推薦!⭐️係無酒精飲品 入面溝咗 熱情果 芒果 菠蘿 西柚 同
雜錦海鮮薄餅($168)
Fish and chips ($148)
意式香辣藍青口($168)
Hoegaardan ($70)
Exotic Breeze($65)
呢杯真係好推薦!⭐️係無酒精飲品 入面溝咗 熱情果 芒果 菠蘿 西柚 同埋椰青水😋😋唔會太甜 完全綜和到咁多生果 係夏天嘅味道🍹