最近見到呢間新開感覺又新潮小小既燒味店,就搵左日加餸返屋企試。由出面已經望到入面好乾淨其實我平時冇留意燒味價錢,但係就咁睇啲雙拼飯都覺得好似偏平最後點左4款,滷水鴨半隻,手撕雞半隻,叉燒半,紅腸。手撕雞佢仲有麻辣味,不過我媽咪唔食得辣所以我就揀咗原味。四盒賣相都好吸引我第一時間就係食咗呢個叉燒,我最鍾意叉燒佬比咁多汁😍 佢啲肉好林,半肥瘦啱啱好係我中意既,個叉燒真係好味一食停唔到口🥰原味手撕雞 半隻$60,我鍾意好中意食手撕雞,佢話$60好抵又大份原味比較清淡少少,但都好香,而且雞肉好柔嫩,一點都唔會乾巴巴,尤其天氣開始熱,最啱食手撕雞🥰半條紅腸,正常,可能平時得一兩塊紅腸,所以特別吸引,依家買咗半條就無咁吸引我,哈哈😄禾田滷水鴨 半隻$60,呢份又係超大盒,成家都一致驚訝,咁大隻都只係$60而且真係啖啖肉,配埋個醬汁,酸酸辣辣地好開胃,食咗幾舊已經超飽👍🏽

由出面已經望到入面好乾淨

其實我平時冇留意燒味價錢,但係就咁睇啲雙拼飯都覺得好似偏平

四盒賣相都好吸引

外卖自取