2016-03-28 402 浏览
同上一位评论家感觉大致相同,一开始同男朋友觉得餐厅看起来温馨,所以入左呢个伏! 可能人手不足,每样野都要等劲耐,但老板无咁大个头唔应该戴咁大顶帽,要客等成50分钟先有野食⋯仲要野食并不上盛⋯ 呢个所谓pizza...实物好细好薄,似pastry多过似pizza...$138连强制性服务费,一d都唔值⋯再黎就系呢个猪脾骨蒜香意粉⋯ 猪脾很普通货式,意粉得几啖⋯讲真⋯意粉又唔系贵⋯$2xx得几啖⋯情何以堪? 后来上黎睇其他人既食评先知咁多人都中伏⋯仲由2013年已经系咁⋯3年黎都无进步过⋯真心觉得老板并无尊重过客人,只懂赚钱⋯ 重有最深刻系男友口渴一开始已经想餐饮先上,问了3次男老板也说好。但过了一个半小时终于黎齐野,食完再问餐饮有未⋯呢个时候老板就话:「 我地餐饮上晒餐后先上架。」 咁点解第一次问佢佢又唔咁讲⋯真系毫无service可言,但又强收你10%服务费⋯咁就$359⋯真系嬲嬲地。

用餐时段