餐厅: 三郎。燒肉
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-06-17 760 浏览
見呢間燒肉店好多kol介紹就黎左試,黎之前已經比左錢,咁跟住一黎到,成間嘢都係冇乜人,帶左入位啦,之後就上第一道菜,個後生仔完全冇介紹擺低就走左,雖然係一早買左都比埋錢都知係食咩,但係都可以簡單講下係咩餸既,話曬都係omakase set,,雖然成間舖都係店員多過客,但係都唔會斟茶,見茶壺喺隔籬,自己斟茶算,咁都有個類似男經理過黎燒吓嘢食咁,算係唔正常入面正常個個架啦,但係都係唔會同你介紹係邊個部位,叫你睇個牌咁,呢個套餐雖然都唔係貴,$1300左右,但係咁既服務,咁不如食牛角,同埋個餐有啲嘢食都可以二揀一,但係由頭到尾都冇問過你食乜,自動幫你選擇咗,又要同佢講多次,完全冇服務可言,跟住於是者到咗個和牛湯,入邊係冇和牛㗎,同經理講完之後,佢話應該唔會掛,咁即係佢覺得係我食左,跟住同你講冇?咁最後都係算,善意提醒下佢地咁,🤣🤣🤣🤣🤣🤣,同埋飲湯要自己攞匙羹,爭啲以為自己食緊放題,嘢食都普通,最後上甜品,我地都講咗要邊兩個味,個後生仔都係可以搞錯,應該係第一日返工😂,可能因為我哋嗌嗰個唔係$1800嗰個set 所以就咁?咁我地都冇為難店員既,都係係度警世下大家,如果你唔係嗌貴set,如果你唔係kol 咁就唔好黎啦,揀人既,可能呢個就係所謂既一分錢一分貨,食完都係唔飽㗎,最後都係想講返,其實嘢食唔抵食or唔好食都唔緊要,冇expect過燒肉omakase會係咁,可唔可以比番多少少服務質素?🤣🤣🤣🤣🤣🤣