2019-06-30 129 浏览
男朋友一直都好想食burger, 但我又對burger真係好一般, 好食既burger都唔係咁易揾到..佢話朗豪坊有間burger 店風評不錯, 咁就同佢一齊黎試下!上到12樓, 遠處就發現大招牌, 寫住Texas Burger, 仲唔係佢?!個裝修好有田園色彩, 感覺幾chill!我地去到果時都兩三點, 要等一張枱, 男朋友話算好彩, 平時好似都好多人排隊.第一次黎食, 叫左個墨西哥芝士夾餅同埋一個burger 升級套餐, 即係加$66, 有一杯milk shake+ 薯條+ 酸青瓜墨西哥芝士夾餅我地簡左雞肉, 好juicy, 個皮又好脆!Berry milk shake好Cream, 好甜, 下次可以飲其他牛肉漢堡個漢堡包睇得出有用心整, 啲面包明顯有烘過, 又熱又脆, 肉汁好juicy, 可以試下加埋個酸青瓜一齊食, 刺激下味蕾, 整個層次即刻豐富好多!個包睇落去好似好細個, 但對女仔黎講都會好飽, 我仲分左一半比男朋友薯條香脆, 攤凍左都仲係咁好味第一次食burger 食得好滿足,下次一定會再黎試下其他burger

墨西哥芝士夾餅

我地簡左雞肉, 好juicy, 個皮又好脆!

Berry milk shake

好Cream, 好甜, 下次可以飲其他

牛肉漢堡

薯條

香脆, 攤凍左都仲係咁好味

2019-06-30