2019-08-01 123 浏览
作為優質毒男,女神有約依個千載難逢既機會一定要細心!大膽!地選擇,Fine Dinning? -> 太俗氣懷石? -> 氣氛太悶噢咩咩茄? -> 坐得唔舒服,比人望住晒我擇左 旺角依間越南菜,提早預訂左窗邊位,經理重比左張4人台我(可能經理都被我既愛感動)同女神坐係窗邊,細看旺角依片繁華大地,行人既營營役役,反襯住我既信仰,如此堅定!言歸正轉,餐廳越南菜做得非常不錯,可以感受到傳統的越南風味之餘,又有其中創新既細節例如:香芒軟殼蟹米紙卷,相信十間越南菜八間半都會有既菜式,依間係裡面加左一片牛油果,加上食得出係自家制既酸紅白蘿白,重有碟底小量既"士拉叉Mix",成個Combination好到好似比人打左個197Hits既 Combo咁!最最最緊要係,對面果位食得開心
Fine Dinning? -> 太俗氣
懷石? -> 氣氛太悶
噢咩咩茄? -> 坐得唔舒服,比人望住晒

最最最緊要係,對面果位食得開心
2019-07-30