2018-06-22 488 浏览
再次黎到Beans,見佢由一間鋪仔變到幾間分店好勁啊👍🏻不過今次都幾失望😔事關我係俾佢地既新甜品吸引黎既,賣相一流‼️岩哂相機食先,但當我預備好相機既時候...說好的雲霧中帶出驚喜呢😅?仲以為會有煙霧效果,點知無☹️好啦,見佢整得咁精緻咁靚就原諒佢啦呢款新出既dessert combo叫Cozy,包括左Stone⚪️Uji·宇治金時🍵吉士打小盆栽🎍Stone真係幾可亂真!底部放左d朱古力泥,唔睇menu真係以為係裝飾😂呢舊石其實係芝士忌廉加胡蔴慕司,不過就有d漏,胡蔴慕司個比例多番少少會更好,入面有蘋果溶粒🍎幾清新講到最失望就係玻璃杯中既抹茶甜品,賣相超靚,可惜味道就🤦🏻‍♀️抹茶布甸配芝士燒🍮個布甸唔滑都算,仲要食到一片片既薄冰係咩玩法😨芝士燒無芝士味,等我仲諗左好耐個芝士燒去左邊😩至於小盆栽兩啖就俾我朋友食左評論唔到唔好意思🙄

好啦,見佢整得咁精緻咁靚就原諒佢啦
至於小盆栽兩啖就俾我朋友食左評論唔到唔好意思🙄