2017-11-02 1230 浏览
燒肉牛扒。。竟然係冇乜牛味。。食親韓國野都會指定食牛,因為一般都會有水準,呢份就真係冇野好講了。韓式的五花肉。韓式燒肉店又係必食的,應該好好味架嘛,但好可惜又係唔好味。應該係肉質比較脆架嘛。。其他原味炸雞,還算外脆內軟,雞肉仲好滑。不過炸粉又係太多。韓式生牛肉。竟然冇溶雪。。入面仲有冰!真係離普,而且好似雪左好耐,但我見其他檯客人都有點呢樣,我先點,肉的顏色好淺色,牛肉好碎,冇口感。但醬汁味道尚可。部隊鍋。極度偏咸,生野拎出黎自已煮,熱辣辣的都咸,凍左咪仲咸?仲點係我未加辣醬落去,加埋真係頂唔順。算好的就係個醬汁佢係分開上。仲有入面的廚師腸仔多到嚇死人,雖然切開左啲腸仔,但食極都有,好似落左成包落去咁。總結。。真係冇下次。。
燒肉

其他

原味炸雞,還算外脆內軟,雞肉仲好滑。不過炸粉又係太多。

總結。。真係冇下次。。
牛扒
五花肉