2014-03-12 3906 浏览
喱间搬过几次都有去过…第一间位于船街,系一间用心经营既小店, 特别系佢既蚝汤,每次就算要加钱都饮,午餐晚餐都好好味!第二间搬左去合和对面,大间好多,装修都讲究左,当然价钱都相对贵左啦!食物质素都 OK…第三间搬左去现址,见好耐都帮衬过就去会佢一会…Set Lunch 转蚝汤加$45都转,因好怀念佢地既蚝汤…蚝就系蚝,不过个味似蚝豉多啲…我地一行4人,点左3个 lunch sets  + 个 a la carte带子意大利饭(lunch set) - 好咸带子意大利粉(lunch set) - 味道唔够,要自已加盐同黑胡椒先至好食啲羊扒 (lunch set)- 有3件,中规中矩 (几个中叫做最好食)Carbonara (a la carte) - 汁还汁, 挂唔到上啲面度 (船街时系好好食既)
喱间搬过几次都有去过…

带子意大利饭(lunch set) - 好咸
2014-03-09