2010-05-29
嚮台灣好出名既爭鮮, 嚮台灣已經食過好幾次, 印象好好, 好抵食。前排黎左香港做外賣都已經有特登去幫襯一下。外賣既壽司都好抵, 3蚊件, 幾新鮮‧所以一知佢開門市, 立即要黎試下。雜誌話日日排大隊, 連下午3點幾仍會見到人龍, 未去都擔心有排等‧最後點幾到達, 完全唔洗等位, 大把位等住你。一入去, waiter 安排個出菜位俾我地, 諗住好好啦, 可以第1時間拎d 野食, 但坐坐下唔對路囉, 愈坐愈熱, 廚房d 熱氣係咁傳出黎, 仲有d 洗碗水味, too bad! 最後忍唔住叫佢調左位。但期間睇到d waiter 次次都係一黎就安排d人客坐個個位,但個個坐左陣都會調位。而食物方面,一睇個樣唔多吸引,唔多新鮮,葵芳外賣還比佢好,失望。仲要款式唔多哦。最好食都係三文魚,而鰻魚係無味既,帆立貝食落怪怪的。我地2個人食左11碟,有4-5碟都係三文魚。不過碟碟8蚊,真係唔可以要求d咩囉!不過唔會再黎囉!!
所以一知佢開門市, 立即要黎試下。
最後點幾到達, 完全唔洗等位, 大把位等住你。
仲要款式唔多哦。
最好食都係三文魚,而鰻魚係無味既,帆立貝食落怪怪的。
我地2個人食左11碟,有4-5碟都係三文魚。
不過碟碟8蚊,真係唔可以要求d咩囉!
不過唔會再黎囉!!