餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2010-02-22 5 浏览
就算一间餐厅几好食都系假, 服务超劣真系下次唔会再去,真系要睇佢地面色食饭, 唔该而家系我比钱食饭. 明明入去大把枱系都要一张圆枱坐7-8个成人, 个个迫住咁食,招呼客人入去就好有礼貌, 但系又无人拾枱, 3吹4请先有人拾走d野.拾完又唔枺台, 又再请几次先人肯枺 等咗20分钟终于食物到.就20分钟内几个服务员不停问你旁边一个人位有无人坐......眼见几枱客人食紧都要搬来搬去......服务员放下食物又大动作 (发脾气)又可以将d汁飞到客人身上, 如发生在我身上务必会追究
就算一间餐厅几好食都系假, 服务超劣真系下次唔会再去,
真系要睇佢地面色食饭, 唔该而家系我比钱食饭.

拾完又唔枺台, 又再请几次先人肯枺
等咗20分钟终于食物到.
又可以将d汁飞到客人身上, 如发生在我身上务必会追究

2010-02-21