2023-07-30 98 浏览
家住大圍,喺OpenRice 見到食評唔錯,所以帶埋屋企人一行三人來試一試,去之前巳經知道餐廳位於交通城裏面,所以對環境沒有期望😂(同層很多車房,對環境有要求嘅要有心理準備)晚上7:30左右入到餐廳有一枱同埋客食緊嘢,但最吸引眼球係另一張枱有一位男士瞓咗係梳化度,感覺十分奇怪,可能係餐廳熟客😂由於只有三個人,所以冇叫到最出名嘅豬手,我哋叫咗一個Pizza,一個意粉,一個炭燒扇貝同埋一個例湯Pizza薄皮,比較硬,比較油,冇乜味道😅意粉 ok,份量算多炭燒扇貝,最差😰好唔新鮮又細粒,一放入囗就會lur 返出嚟個隻,唔覺有炭燒,只係放左大量蒜蓉,收$88 3隻另外食物等候時間比較長,等左30-60分鐘😵‍💫總括嚟講價錢唔算平,同出邊大商場裏便餐廳收費差唔多,唔計環境,食物質素真係唔值呢個價錢,所以只此一次😅
Pizza薄皮,比較硬,比較油,冇乜味道😅
意粉 ok,份量算多

另外食物等候時間比較長,等左30-60分鐘😵‍💫

2023-07-29