2014-09-14 3300 浏览
今日去左九龍城廣場日滿屋食午市放題,一行7人12點到達,之後入座一入到去已經覺得人手不足,間鋪12點開,入座時只有一名職員,不過幾分鐘後有多幾個職員咁到叫野食,款式少,製作時間長,而且會CUT份量!!一行7人,有幾次串燒比唔出7串,導致唔夠分!!咁都算可以再叫...至於刺身方面,一開始等左20分鐘都未有,咁我地叫黑衫職員跟跟,佢當時回答我幫你地跟跟..再過十分鐘..都未有..咁我地再問另一個職員..佢話無我地張單!!!咁之前個黑衫職員點解無同我地講..咁都算..刺身質素差,唔太新鮮,三文魚,劍魚腩等叫完一次已經唔會再叫咁壽司方面,我地分別叫左鰻魚壽司,帶子壽司..一黎到我地發現鰻魚壽司無落鰻魚汁...咁佢加番之後再望下...帶子壽司令人大為失望..完全唔新鮮,而且好難食炸物,款式少,味道一般再失望係我地叫左炸蝦反卷...佢比左個加洲卷我地..咁我地同一名黑衫講..佢望一下後話"呢個咪炸蝦反卷"..但事實上係加洲卷!咁我再問"隻蝦係邊?"佢扮聽唔到走左!!!咁我再問另一名職員係咩..佢話加洲卷,咁最後佢換番比我地除左一名年青男職員比較有禮貌同飲品都OK,其他野無一滿意!!!!!!一定唔會

炸物,款式少,味道一般

除左一名年青男職員比較有禮貌同飲品都OK,其他野無一滿意!!!!!!一定唔會再食!!
2014-09-14