2022-08-04 1207 浏览
8月2日,同家人去庆生,一早已订了数个菜,当天晚饭6:30到,只有几枱客,同侍应沟通完,再加道菜,等了20分钟左右,白肺汤到,好味!之后上了些头盘,太史戈渣、留家叉烧、酥炸普宁豆腐、猪脚冻、酥炸大肠,不过不失,之后上烟熏鸡和柚皮罗汉上素,就停咗,差不多食完但蟹籽海皇炒饭还未上,问侍应check 完,话漏单,ok, 咁咪等下,谁知等了20分钟都未有,再追,话做紧,ok ,又等了20分钟,算!唔黎就算,叫上寿包,已问那位好似高级点又上了年纪的男侍应(应该是部长吧)问他寿包要等多久,佢话5-6分钟,ok10分钟后,又无,那个男侍应直头唔理唔跟进,直系火都黎,前后等了50多分钟,蟹籽海皇炒饭及寿包是几日前已订,唔系后加单,投诉咩,佢哋话唔关楼面事,见我哋发火,埋单,就马上拿碟芝痲卷放枱面加句送你哋食,就即刻闪,我哋已经即刻话唔要,唔好浪费!总括:食物ok, 但服务就太差,不值这个价钱,没有下次,很差的庆生饭😡😡😡
8月2日,同家人去庆生,一早已