2017-05-15 4639 浏览
多次經過這森美餐廳,見到好經典好耐歷史,今次終於都入左去試下。叫左個黑椒汁牛扒配薯菜餐。首先講下個卡位d 皮,爛晒,如果著條靚裙千萬唔好坐卡位!再黎個紅湯,個湯就正正常常,但係個大湯碗就崩既...其實個碗都係膠碗,好心佢就換個碗啦。跟住上個黑椒汁牛扒配薯菜,先講個炸薯條...好似隔夜食唔晒再番炸咁款,因為個薯條皮炸到唔係金黃色,而係深啡色,塊炸既皮好厚,薯肉好少...薯條唔好食唔單止,而且得果幾條....講到個黑椒汁牛扒,個黑椒汁唔好味,冇黑椒味,個牛扒一食就知唔係靚扒,扒好薄,唔香牛肉味,本人唔係要求幾十蚊要有和牛級數果d Level,但係一般茶餐廳d 牛扒餐塊扒都唔差得過佢,而且黑椒汁仲好味D。簡單來講,連黑椒牛扒都整得唔好食,薯條又唔好食既餐廳,我係唔會再黎既。可一不可再!
2017-05-15