招聘中
$17,000-$19,000
月薪
$16,000-$19,000
月薪
一直都鐘意食simplylife,但以後都唔想去九龍塘呢間!平時係九龍塘,沙田同太古食佢地既afternoon tea: 墨西哥薄餅配墨西哥辣椒。今日去九龍塘度照舊,點知發現薄餅裡面唔見墨西哥辣椒,甘好正常地同waiter講,waiter同manager講。點知個manager返黎同我講,薄餅裡面有切碎既辣椒(有幾粒蔥甘細既墨西哥辣椒)。其實墨西哥薄餅既精髓係墨西哥辣椒囖,that's why menu裡面都註明有墨西哥辣椒!甘我就話佢聽我食開一直都係一片片slice既墨西哥辣椒係薄餅裡面。個manager登大對眼,好惡甘講,simplylife無一片片既墨西哥辣椒。勁失望!究竟係全港既simplylife food dressing都唔同,定係食物無standard!以後唔去九龍塘simplylife。
好惡甘講,simplylife無一片片既墨西哥辣椒。
以後唔去九龍塘simplylife。