2021-07-29 108 浏览
見到IG有Foodie推介同埋見到OpenRice嘅食評都幾高分所以就諗住嚟試吓。呢個係我第一次上OpenRice 寫食評,平時食完其他都唔會諗住寫食評但係呢間實在太差太過令我失望😿😿嗌左一個鮮蝦汁露荀🦖蟹肉扁意粉🍽$168嗌左唔夠10分鐘之後就有得食,睇個賣相都OK,啲汁都幾掛落啲意粉度。👍🏻:都幾多蟹肉👍🏻:冇蟹殼碎癡喺蟹肉度👎🏻唔接受得到啲意粉仲未煮熟,仲係有啲硬👀👎🏻:食落無層次感嘅意粉🍝👎🏻: 得3-4塊露筍片(咁好心你就唔好加個露荀落個名度啦🥸)👎🏻:呢碟野最多只值$98講真呢間餐廳實在令我太過失望😞仲有嗌咗兩杯嘢飲,分別係西柚伯爵茶同抹茶latte 首先,西柚伯爵茶冇乜嘢西柚味🤒,只得伯爵茶嘅味道再者,抹茶latte完全唔合格,奶味太過重,成杯野好死甜,d抹茶完全同杯鮮奶係分開嘅😢好彩冇嗌多一個main course 🤒

嗌左一個鮮蝦汁露荀🦖蟹肉扁意粉🍽$168
👍🏻:都幾多蟹肉
👍🏻:冇蟹殼碎癡喺蟹肉度

👎🏻唔接受得到啲意粉仲未煮熟,仲係有啲硬👀
👎🏻:食落無層次感嘅意粉🍝
👎🏻:呢碟野最多只值$98
講真呢間餐廳實在令我太過失望😞
仲有嗌咗兩杯嘢飲,分別係西柚伯爵茶同抹茶latte
首先,西柚伯爵茶冇乜嘢西柚味🤒,只得伯爵茶嘅味道

好彩冇嗌多一個main course 🤒
2021-07-28