因为庆祝生日的关系,想揾有品质保证的据扒尽情地食果然Outback无令我失望而且我地两个人佢俾左近窗的卡位,真系好唔错,静局得黎又有景睇。因为加$10的关系叫左个栗米忌廉汤,但系就无特别。跟住超好味的黑糖饱,外脆内软,如果唔系惊食唔到其他野,真系想食多个😋再黎系必叫的炸洋葱,超香口,所以必须要衬热食,因为热食个皮会较脆,冻左成个洋葱会淋晒,无甘好食,不过,我地得2个人,洋葱太大,最后只食到半个,另一半拎走😂跟住系香草蕃茄海鲜长通粉,比想像中大份好多,完全超出预期,因为另一间西式据扒餐厅的份量系超少的,呢度又大份又好味😊重点黎啦,是肉眼扒配猪肋骨,无谂过双拼都可以甘大件,而且牛扒叫7成熟都唔会好靭,仍然鲜嫰多汁,不过猪肋骨就有d干。最后,大半份猪肋骨,焗薯,半个洋葱都要打包拎走,因为佢d野太大份,真系失晒预算
因为庆祝生日的关系,想揾有品质保证的据扒尽情地食
果然Outback无令我失望

因为加$10的关系叫左个栗米忌廉汤,但系就无特别。
栗米忌廉汤

黑糖饱