📍Hong Kong📍#ami港岛线 #蛋记 #太安楼唔知道大家中意食鸡蛋仔多啲定格仔饼🧇多啲呢?贪心既Ami仔就两种都中意食🤪今次带大家黎到太安楼好出名既蛋记,次次经过都有条龙仔系,等我黎试下佢系唔系真系咁好食先。今次试个格仔饼先,相比其他格仔饼🧇黎讲佢比较逊色小小,有小小失望。😖个蛋浆无乜蛋味,整个饼都比较薄。另外,酱个部分唔平均比较少,主要都系系中间个到。同行朋友都表示味道不及以前,以前食既蛋浆好香蛋味。😖同店宜家仲有卖长洲糯米糍,但当日食得太多野所以无买到黎试,都见几多人买,下次再试。但对于鸡蛋仔同格仔饼🧇黎讲就比较一般,食过有更多更好食。下次再介绍比大家都系系东区的!唔知大家估唔到边间呢?🤭______________________________
💰价钱: HKD $22😋味道: ❤️❤️🖤🖤🖤📍地址: 西湾河筲箕湾道57-87号太安楼地下A3B舖#hongkong#hkfoodie#hkig#foodgasm#foodphotography#hkfoodblogger #hongkong
📍Hong Kong📍

#ami港岛线