太子尚悅軒.夠曬鑊氣~夠曬正!今晚去左呢間粵式菜食晚餐~餐廳座位好多,岩曬同家人或朋友聚會食晚餐。坐得舒服,而且餐廳環境佈置高級!仲有唔少遊客都來用餐及打卡!相當有港式風味!除左環境之外,餐廳仲有多款地道港式菜,夠曬鑊氣~而且餸菜仲好夠份量!正!  公認為全香港做得最好吃的,薯仔炸得外脆內軟。蜜椒汁惹味香口,是每枱客人的必點菜式,人人吃完都大讚 上湯菜苗看似普通,但因為成餐得呢碟菜,所以都好受歡迎😆個上湯都幾好飲😋蒸斑頭腩將魚切塊,蒸到外皮香嫩,內裡啖啖嫩滑魚肉,風味不遜於煎。 呢個應該係我人生食過最勁嘅口水雞,個辣味係好出眾,個嘴有麻麻嘅感覺,個辣亦都喺你個口度停留一陣,不過食呢個口水雞真係要一邊食一邊飲嘢,鍾意食麻辣嘅朋友應該會覺得好好味 七味豆腐粒,正常的滑豆腐包粉漿再油炸。黃金又脆身的炸豆腐,表面乾爽不反光,没有多餘油份。香脆炸皮有底味~鹹鹹香香的。
太子尚悅軒.夠曬鑊氣~夠曬正!