2022-06-17
唔怪得知道呢度咁多人排隊啦😝我淨係食過一次就知道下次自己會再同男朋友再嚟❣️你問我點解?我只能夠答你呢度嘅嘢食好味之餘仲要有勁多選擇根本一次過冇可能食得晒🤣首先講吓佢哋嘅飲品先啦:呢度嘅飲品呢就有幾個櫃除此之外佢哋仲有自製嘅飲料🥤,有我哋平時最鍾意飲嘅泰式奶茶、龍眼冰之外仲有出邊唔常見嘅天葵水。唔鍾意飲呢啲都可以飲返可樂㗎,因為有好多款唔同嘅飲品俾你任君選擇。另外資助區超過有60款嘅選擇,除咗有一般嘅肉丸同埋蔬菜我哋可以自取之外,呢度仲有好多特色泰國小食。我自己呢就最鍾意食鳳爪沙律🥗最驚喜嘅係估唔到呢度有海南雞飯同埋冬陰功飯😍呢度嘅湯底亦有好多唔同嘅款式,今次就揀左檸檬香茅鍋同藥膳豬骨白湯鍋。檸檬香茅湯底感覺好清新,因為香茅味真係好香㗎 !而豬骨湯底就有少少人蔘同埋紅棗杞子,感覺冇咁Heavy🤪仲有呀仲有呀唔好忘記呢度係有好多好多唔同嘅肉類俾大家揀㗎全部都係QR code落單,我哋自己都揀咗好幾款不斷encore !如果好想好似我哋咁食多啲唔同嘅牛肉大家就記得要揀澳洲產極選穀飼黑安格斯套餐啦💖