2017-01-24 559 浏览
太古城近排開左好多餐廳,東區之友既我,揀飯局地點,太古城一定係首選啦!Mango tree cafe開左唔耐,不過星期六日見親到鬼死甘多人排隊。心郁郁更加想試下,可能時間早,又星期一,順利入坐一入到去,環境舒服,啱晒girls' talk~ 而且野食份量唔大,2~3個女仔食啱啱好(男人就......要叫多d)叫左個臘腸扎肉芝士春卷,啱晒我呢個芝士怪既心水好食~又叫左個青咖喱蟹肉海鮮闊條麵, 比想像中辣,但又食到,重嘢味~其次重叫左泰北豬肉串、馬拉盞炒通菜、泰式炸魚丸蝦丸,不過不失。但個炸丸丸就配左個千島醬(話係泰式混千島醬,但我食唔出)奇怪左......而且個炸魚丸混左太多香料,唔太啱我朋友心水。而個豬肉串配個青木瓜沙律,好食又唔辣😋啱晒我

叫左個臘腸扎肉芝士春卷,啱晒我呢個芝士怪既心水
好食~
而個豬肉串配個青木瓜沙律,好食又唔辣😋啱晒我
2017-01-23