2019-04-13 137 浏览
▪️ 海鹽新地筒(6.5/10)💲5.5十次食麥當勞雪糕會有九次肚瀉既後果,不過見佢出咁靚既天藍色新味我點都要試,今次個肚難得地無事🤪雪糕好幼滑,食落甜鹹交雜,覺得係幾得意既配搭😂但真心覺得甜鹹配搭既接受程度真係好因人而異,有時好似炸雞窩夫咁我自己唔太鍾意,呢個雪糕都還好既🤔後段鹹度的確會越黎越高,不過又未有其他人講到咁鹹話食唔到落去,唔排除分店有差別🤭加上啱啱開新一條既新地筒 ,食落又好脆身▪️ 朱古力批(6.5/10)💲8之前去哈爾濱食過個朱古力批覺得好正,仲話希望香港冬天都可以有,但係結果遲咗四個月夏天都黎緊嘅時候先有,成件事真係錯曬🤤個皮係普通皮,並非哈爾濱既朱古力皮,整得有點兒過燶了吧👉🏻👈🏻但都慶幸係新鮮出爐,咬落依然係熱辣辣嘅朱古力醬,雖則未至於好似係哈爾濱食嗰個爆餡加流心,不過亦都未有好似其他人咁樣結埋一舊😐🔎 整體評分(6.5/10)
▪️ 海鹽新地筒(6.5/10)💲5.5

海鹽新地筒

▪️ 朱古力批(6.5/10)💲8

朱古力批
朱古力批

🔎 整體評分(6.5/10)